Милосав Андрић – Набавка нове механизације

20/03/2024

Милосав Андрић се бави узгојем оваца у идиличном амбијенту Златибора, једне од најлепших и најпосећенијих планина Србије. Близина етно музеја на отвореном чини овај крај још актрактивнијим за бављење руралним туризмом, али се Милосав, барем за сада, определио да се бави узгојем оваца, а производњу намерава и даље да шири. Након оствареног ИПАРД подстицаја за нови трактор, поднео је захтев и за набавку нове механизације.

Милосављева велика жеља да његов леп крај оживи, да млади људу који се баве сточарством скупе храброст и да умноже своја стада. По њему, је јако битно да наступају заједно, да се удружују, јер су заједно јачи. И после неколико неуспешних покушаја не одустаје од идеје да овај крај добије макар једну добро организовану задругу.

milosav-andric-4
milosav-andric-3
milosav-andric-1
Повежимо се
+381 11 3347 118

Пријавите се на наш билтен још данас како бисмо Вам путем имејла слали све важне информације везане за ИПАРД програме.

    Овај материјал је реализован уз финансијску подршку Европске уније. За његов садржај искључиво је одговоран носилац пројекта (ИПАРД Управљачко тело) и нужно не изражава ставове Европске уније.

    Фотографије коришћене на сајту ipard.gov.rs су достављене од стране власника, док су неке фотографије преузете са www.freepik.com и индикативне су.

    © | Сва права задржана | 2024 | Веб дизајн: Студио Имплицит