Новосадски сајам пољопривреде од 18. до 23. маја

14/05/2024

Међународни сајам пољопривреде, 91. по реду, биће одржан од 18. до 23. маја 2024. године на Новосадском сајму. На овогодишњој манифестацији, чији је партнер Европска унија, биће представљена најсавременија техничка и технолошка достигнућа и примена науке у пољопривреди. Најзначајније целине сајма, који носи ознаку „Најбоље из Војводине“, биће изложбе пољопривредне механизације, стоке, органских производа, али и различити стручни, пословни и научни скупови. Представиће се око 1.200 излагача, како из Србије, тако и из још око 40 земаља. Учесници Сајма биће и ресорна министарства из земље и иностранства, привредне коморе, државне институције, покрајински секретаријати, пословне банке и бројна удружења и асоцијације које делују у области агробизниса.

Као и сваке године, свој штанд у Хали „Мастер” имаће и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде. Посетите нас, јер ће бити организовани бројни садржаји, округли столови, радионице и предавања.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, традиционално је покровитељ Националне изложбе стоке, највеће изложбе тог типа на Балкану, од пре пет година и Изложбе генетских потенцијала. Под покровитељством Министарства биће организована Изложба органских производа, производа са ознаком географског порекла, производа са ознаком „Српски квалитет“ и крафт пива.

50:40:10

Ове године посебан штанд ће имати и Пројекат конкурентне пољопривреде Србије. У оквиру Програма пословних и стручних активности, у понедељак 20. маја у конгресној Мастер сали биће одржани панели посвећен финансијском моделу Пројекта за подршку развоју примарних пољопривредних произвођача, као и њиховом укључивању на тржиште.

Програм активности на 91. међународном пољопривредном сајму (радна верзија)

Повежимо се
+381 11 3347 118

Пријавите се на наш билтен још данас како бисмо Вам путем имејла слали све важне информације везане за ИПАРД програме.

    Овај материјал је реализован уз финансијску подршку Европске уније. За његов садржај искључиво је одговоран носилац пројекта (ИПАРД Управљачко тело) и нужно не изражава ставове Европске уније.

    Фотографије коришћене на сајту ipard.gov.rs су достављене од стране власника, док су неке фотографије преузете са www.freepik.com и индикативне су.

    © | Сва права задржана | 2024 | Веб дизајн: Студио Имплицит