Продужен рок за пријаву на конкурс 50:40:10

27/02/2024

Рок за подношење пријаве за Трећи јавни позив за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру Пројекта конкурентне пољопривреде Србије, познатијег као 50:40:10 продужен је до 15. марта 2024. године. 

У потеклих неколико дана,  детектоване су потешкоће приликом уласка на софтверско решење (апликацију) за подношење пријава за овај позив. Тим Пројекта конкурентне пољопривреде ради на отклањању свих узрока потешкоћа, те се надају брзој нормализацији приступа апликацији а тиме и подношења пријава.

У складу са условима Јавног позива, али и новонасталом ситуацијом, подношење пријава за Трећи јавни позив које је омогућено до 29. фебруара, биће продужено за временски период од 15 дана, односно биће омогућено до петка, 15. марта 2024. године.

Корисницима се пружа могућност да добију бесповратна средства, у износу од 50% од укупне вредности инвестиције (са ПДВ-ом), 40 % кредитно финансирају из кредита са пословним банкама уз свега 10% сопственог учешћа, за реализацију пројеката којим ће унапредити пољопривредну производњу газдинстава и учествовати у развоју конкурентности пољопривреде у Републици Србији.

Повежимо се
+381 11 3347 118

Пријавите се на наш билтен још данас како бисмо Вам путем имејла слали све важне информације везане за ИПАРД програме.

    Овај материјал је реализован уз финансијску подршку Европске уније. За његов садржај искључиво је одговоран носилац пројекта (ИПАРД Управљачко тело) и нужно не изражава ставове Европске уније.

    Фотографије коришћене на сајту ipard.gov.rs су достављене од стране власника, док су неке фотографије преузете са www.freepik.com и индикативне су.

    © | Сва права задржана | 2024 | Веб дизајн: Студио Имплицит